GRANITNI TLAKI

SUPER AKCIJA !!!
Akcija meseca APRILA velja do 30.04.2021 ! ! !
Nudimo količinske popuste ! ! !

ZA NOTRANJO UPORABO

POLIRANI
GRANITNI TLAKI 60x30cm

in

GRANITNI TLAKI – SLIKE NAŠIH MONTAŽ:

Za polaganje talnih oblog-tlakovcev iz granitnega tlaka (naravni kamen – granit), torej za pohodne površine uporabljamo granit debeline od 1 cm (granitne marmete-ploščice)pa do 2 cm (granitni tlaki – tlakovci). Talne obloge-tlakovci ali takoimenovani granitni tlak (naravni kamen – granit) se nareže iz granitnih plošč. V Sloveniji se pretežno polagajo talne obloge-tlakovci ali takoimenovani granitni tlak (naravni kamen – granit) dimenzije 60×30 cm in 61×30,5 cm.

Polirana površina talne obloge – tlakovcev je gladka, zato je primernejša za notranjeo talne obloge – granitni tlak in stopnišča, sijoč videz pa daje prostoru prefinjenost in eleganco.

Žgano obdelane (protizdrsna obdelava) talne obloge-tlakovci (žgani granitni tlaki) preprečujejo zdrse, zato so zelo uporabne za zunanje tlakovanje.

Notranji granitni tlaki in zunanji granitni tlaki se pogosto menjajo z imeni kot so granitni tlaki iz marmorja, marmorni tlaki ali samo tlaki iz kamna, v bistvu pa gre za granitne tlake, ki so edini in kvaliteno ustrezni za notranje granitne tlake in zunanje granite tlake.