POLIRANI GRANITNI TLAKI DEBELINE 1,5cm

null
SUPER AKCIJA - do 30% popusta ! ! !
Akcija meseca JANUARJA velja do 31.01.2021 ! ! !
Nudimo količinske popuste, NA ZALOGI ! ! !

GRANITNI TLAKI – POLIRANI ZA NOTRANJO UPORABO 60x30x1,5 cm

G603 PADANG CRISTAL

G603 Padang Cristal

SUPER AKCIJA ! ! !

G636 NEW ROSA

G636 NEW ROSA

SUPER AKCIJA ! ! !

GRANITNI TLAKI – SLIKE NAŠIH MONTAŽ:

Za polaganje talnih oblog-tlakovcev iz granitnega tlaka (naravni kamen – granit), torej za pohodne površine uporabljamo granit debeline od 1 cm (granitne marmete-ploščice)pa do 2 cm (granitni tlaki – tlakovci). Talne obloge-tlakovci ali takoimenovani granitni tlak (naravni kamen – granit) se nareže iz granitnih plošč. V Sloveniji se pretežno polagajo talne obloge-tlakovci ali takoimenovani granitni tlak (naravni kamen – granit) dimenzije 60×30 cm in 61×30,5 cm.

Polirana površina talne obloge – tlakovcev je gladka, zato je primernejša za notranjeo talne obloge – granitni tlak in stopnišča, sijoč videz pa daje prostoru prefinjenost in eleganco.

Za notranje prostore se pri polaganju granitnega tlaka ponavadi uporablja granit debeline 1 cm ali 1,5 cm.

Žgano obdelane (protizdrsna obdelava) talne obloge-tlakovci (žgani granitni tlaki) preprečujejo zdrse, zato so zelo uporabne za zunanje tlakovanje.

Notranji granitni tlaki in zunanji granitni tlaki se pogosto menjajo z imeni kot so granitni tlaki iz marmorja, marmorni tlaki ali samo tlaki iz kamna, v bistvu pa gre za granitne tlake, ki so edini in kvaliteno ustrezni za notranje granitne tlake in zunanje granite tlake.