Zakaj izbrati nas?

Pri nas je vsaka stranka deležna enake pozornosti, naj gre za veliko gradbeno podjetje ali pa stranko z željo po enem samem izdelku, vedno se vam 100% posvetimo. Naši strokovnjaki vam na podlagi dolgoletnih izkušenj znajo svetovati in vam ponuditi najboljše za vas, hkrati pa vam pripravijo tudi najbolj ugodno ponudbo. Naredimo natančne izmere, izdelamo vrhunske pulte ter poskrbimo za brezhibno vgradnjo vašega pulta pri vas.
null
SUPER AKCIJA - do 20% popusta ! ! !
NUDIMO IZMERO, IZDELAVO TER VGRADNJO NAŠIH IZDELKOV PRI VAS ! ! !

Dostava

V kolikor se pri naročilu določenih granitnih izdelkov odločite tudi za našo vgradnjo, vam materijal dostavimo na dom brezplačno!!! Brezplačna dostava velja za Ljubljano in okolico v radiju 50km!!! Ostala dostava se obračuna po dogovoru.

Plačilni pogoji

Ponujamo vam različne možnosti plačila. Možno je plačilo z gotovino ob prevzemu, prav tako pa vam je na voljo tudi plačilo preko predračuna ali pa plačilo s plačilno kartico na sedežu podjetja !!!

Odzivnost

Na  vsako povpraševanje po telefonu ali e-mailu vam odgovorimo v najhitrejšem možnem času z že pripravljeno ponudbo. V koliko pride do sklenitve posla se vedno držimo dogovorjenih rokov montaže.

Montaža

Montažo vam opravi naš visoko usposobljen in izredno natančna skupina monterjev na področju dekorativnih kamnov, granitnih tlakov, stopnic,  ploščic-marmet … !!!