ŽGANE – PROTIZDRSNE GRANITNE PLOŠČICE – MARMETE

null
SUPER AKCIJA - že od 20,90 €/m2 z DDV ! ! !
Akcija meseca OKTOBRA velja do 31.10.2020 ! ! !
Nudimo količinske popuste, NA ZALOGI ! ! !

GRANITNE PLOŠČICE (MARMETE) 61×30,5×1 cm že od 20,90 €/m2 (z DDV)

POLIRANE GRANITNE PLOŠČICE IZ NAŠE ZALOGE:

G603 PADANG CRISTAL

G603 Padang Cristal

SUPER AKCIJA ! ! !

G636 NEW ROSA DARK

G636 NEW ROSA DARK

SUPER AKCIJA ! ! !

G636 NEW ROSA

G636 NEW ROSA

SUPER AKCIJA ! ! !

CHINA IMPALA

CHINA IMPALA

SUPER AKCIJA ! ! !

STEEL GREY

Steel Grey

SUPER AKCIJA ! ! !

ŽGANE GRANITNE PLOŠČICE – SLIKE NAŠIH MONTAŽ:

GRANITNE PLOŠČICE (MARMETE)

Za talne obloge – tlakovci, ki jih imenujemo tudi granitne ploščice (naravni kamen) uporabljamo izraz granitne marmete. Standardna dimenzija talnih oblog – tlakovcev ali takoimenovanih granitnih marmet (granitnih ploščic) je 30,5×30,5×1 cm, 60x30x1 cm in 61×30,5×1 cm. Zgornja površina talnih oblog – tlakovcev, ki jih imenujemo tudi granitne marmete (granitne ploščice) je lahko polirana ali žgana-protizdrsna. Granitne marmete (granitne ploščice) se uporabljajo za notranje talne obloge (polirane granitne marmete – ploščice) ali za zunanje talne obloge – tlakovci (žgane-protizdrsne granitne marmete – ploščice).

Praktično se granitne marmete lahko polaga povsod, kjer se polaga keramika, z razliko, da so granitne marmete že zaradi lastnosti, ki so značilne za granit, veliko bolj trpežne kot keramika in so bolj enostavne za vzdrževanje čistoče in sijaja.

Notranji granitne marmete ali granitne ploščice in zunanji granitne marmete ali granitne ploščice se pogosto menjajo z imeni kot so granitni tlaki iz marmorja, marmorni tlaki ali samo tlaki iz kamna, v bistvu pa gre za granitne marmete ali granitne ploščice, ki so edini in kvaliteno ustrezni za notranje granitne marmete ali granitne ploščice in zunanje granite marmete ali granitne ploščice.