ŽGANI – PROTIZDRSNI GRANITNI TLAKI DEBELINE 1cm

null
SUPER AKCIJA - že od 20,90 €/m2 z DDV ! ! !
Akcija meseca JANUARJA velja do 31.01.2021 ! ! !
Nudimo količinske popuste, NA ZALOGI ! ! !

GRANITNI TLAKI – ŽGANI (PROTIZDRSNA OBDELAVA), ZA ZUNANJO UPORABO 61×30,5×1 cm že od 20,90 €/m2 (z DDV)

G603 PADANG CRISTAL

G603 Padang Cristal

SUPER AKCIJA ! ! !

G636 NEW ROSA DARK

G636 NEW ROSA DARK

SUPER AKCIJA ! ! !

G636 NEW ROSA

G636 NEW ROSA

SUPER AKCIJA ! ! !

CHINA IMPALA

CHINA IMPALA

SUPER AKCIJA ! ! !

GRANITNI TLAKI – SLIKE NAŠIH MONTAŽ:

Za polaganje talnih oblog-tlakovcev iz granitnega tlaka (naravni kamen – granit), torej za pohodne površine uporabljamo granit debeline od 1 cm (granitne marmete-ploščice)pa do 2 cm (granitni tlaki – tlakovci). Talne obloge-tlakovci ali takoimenovani granitni tlak (naravni kamen – granit) se nareže iz granitnih plošč. V Sloveniji se pretežno polagajo talne obloge-tlakovci ali takoimenovani granitni tlak (naravni kamen – granit) dimenzije 60×30 cm in 61×30,5 cm.

Polirana površina talne obloge – tlakovcev je gladka, zato je primernejša za notranjeo talne obloge – granitni tlak in stopnišča, sijoč videz pa daje prostoru prefinjenost in eleganco.

Žgano obdelane (protizdrsna obdelava) talne obloge-tlakovci (žgani granitni tlaki) preprečujejo zdrse, zato so zelo uporabne za zunanje tlakovanje.

Na zalogi imamo granitne tlake debeline 1cm, 1,5cm in 2cm.
Za zunanje pohodne površine se pri polaganju granitnega tlaka, uporabljajo granitne tlake debeline 1 cm, 1,5 cm ali 2 cm.

Notranji granitni tlaki in zunanji granitni tlaki se pogosto menjajo z imeni kot so granitni tlaki iz marmorja, marmorni tlaki ali samo tlaki iz kamna, v bistvu pa gre za granitne tlake, ki so edini in kvaliteno ustrezni za notranje granitne tlake in zunanje granite tlake.