Oglejte si našo široko ponudbo izdelkov

Velika zaloga, velika izbira

Velika zaloga, velika izbira Poglej ponudbo

Italijanski porfido

Italijanski porfido

Italijanski porfido

Italijanski porfido po top ceni, pokličite ZDAJ !!!
VELIKA ZALOGA, VELIKA IZBIRA!

POŠLJITE POVPRAŠEVANJE

  strinjam_se
  Strinjam se s pogoji poslovanja *

  Slike naših izdelkov  " title="dasdadas" href="https://www.dr-konekt.si/wp-content/uploads/2021/09/4a199445-e857-4540-9813-024327fb117f.jpg">
  Pošlji povpraševanje
  " title="dasdadas" href="https://www.dr-konekt.si/wp-content/uploads/2021/09/d89f8f4d-f408-4a0b-a499-fc7168a02f15.jpg">
  Pošlji povpraševanje
  " title="dasdadas" href="https://www.dr-konekt.si/wp-content/uploads/2021/09/IMG_8548.jpg">
  Pošlji povpraševanje
  " title="dasdadas" href="https://www.dr-konekt.si/wp-content/uploads/2021/09/IMG_8547.jpg">
  Pošlji povpraševanje
  " title="dasdadas" href="https://www.dr-konekt.si/wp-content/uploads/2021/09/IMG_8546.jpg">
  Pošlji povpraševanje
  " title="dasdadas" href="https://www.dr-konekt.si/wp-content/uploads/2021/09/IMG_8532.jpg">
  Pošlji povpraševanje
  " title="dasdadas" href="https://www.dr-konekt.si/wp-content/uploads/2021/09/IMG_8527.jpg">

  Vse TO so prednosti italijanskega porfida (preberite vseh 7)!

  1. Trpežen, neobčutljiv na obrabo.
  2. Trden.
  3. Ne drsi.
  4. Vzdržljiv v vseh vremenskih razmerah.
  5. Preprosto vzdrževanje.
  6. Čiščenje z vodo.
  7. Veliko možnosti oblikovanja.

  Italijanski porfido – ekstra kakovosten okras vašega doma ali poslovnega prostora

  Ste kdaj v Toskani občudovali čudovito tlakovana tla podeželske vile? Ali pa kar v domači ulici resnično lepo škarpo? S porfidom lahko tudi v vaši hiši ali poslovnem prostoru dosežete čudovit učinek trpežnega naravnega kamna.

  Porfido je naravni kamen, ki zaradi svoje trdnosti in trpežnosti lahko služi tudi kot nadomestek granita. Porfido je magmatska kamnina. Nastane namreč po izlitju lave na površje in je mešanica mikrokristalaste osnovne mase in opaznih kristalov živca, kremenjaka in biotita. Porfido se naravno pojavlja v vodoravnih plasteh, ki so nastale, ko se je vroča lava razlivala na že ohlajeno površino, med plasti pa se je ujel plin. Kot tak je porfido izredno odporen na visoke obremenitve, odporen na kemikalije in vremenske vplive. Porfido ni občutljiv na zmrzal, predvsem pa je njegova lomljena površina izrazito ravna. Najpogosteje se uporablja debelina od 1,5 – 3 cm.

  Naravni kamen porfido je primeren tudi za talno oblaganje okolice bazenov, teras, dvorišč, balkonov, pločnikov in sten. Predvsem pa porfido uporabljamo za oblaganje cokla in škarp, izdelavo robnikov in oblaganje kurišč oz. kaminov.

  Moderno ali tradicionalno? Morda ste za mešanico stilov!

  Omejitev pri oblikovanju porfida je le vaša domišljija. Čudovito se vklopi v klasični videz, vaša domišljija pa je edina omejitev pri zelo trendovski mešanici različnih stilov, modernega in tradicionalnega. Glede na videz in stil vaše nepremičnine, se odločite za rjavo-rdeč ali siv porfido. Izbirajte med različnimi velikostmi in oblikami. Naravni kamen porfido pa se razlikuje tudi po načinu obdelave. Ločimo lomljene plošče, rezane plošče z ravnimi robovi in rezane plošče z zaobljenimi oziroma mehansko obdelanimi robovi.

  Zagotovo si po prebranem že predstavljate svoj bazen, udoben ležalnik, koktejl in zanimivo branje. Vse to na čudoviti nedrseči podlagi iz italjanskega porfida. Z veseljem vam povemo še to, da ne boste imeli težav s čiščenjem tega naravnega kamna. Najbolje se namreč očisti kar z vodo pod visokim pritiskom. Preprosto in ekološko, kaj ne?

  Vse prednosti italijanskega porfida:

  Ker pri DR Konekt prodajamo samo kakovost po najboljših cenah, pri nas dobite izključno originalni italijanski porfido,ki izhaja iz italijanske pokrajine Trento.

  Nudimo vam italijanski porfido I. KLASE, in to po resnično ugodnih cenah! In ne pozabite, da izvajamo tudi mojstrsko montažo!