Oglejte si našo široko ponudbo izdelkov

Velika zaloga, velika izbira

Velika zaloga, velika izbira Poglej ponudbo
Obloge kaminov
Obloge kaminov
Obloge kaminov

Obloge kaminov zelo ugodno pri DR KONEKT.
BOGATA PONUDBA, VELIKA IZBIRA!
Visoko PROFESIONALNA izmera, izvedba in MONTAŽA pri VAS DOMA.
Pokličite ZDAJ!

Tehnični in naravni kamni iz naše ponudbe

Slike naših izdelkovNero Marquina
Nero Marquina

Prenavljate ali gradite dom? Ne izgubljajte časa! Pošljite povpraševanje ZDAJ! Časa ne bomo izgubljali niti mi, zato vam bomo kar najhitreje odgovorili!

  newsletter
  Želim biti obveščen o posebnih ponudbah in novostih Dr Konekt
  strinjam_se
  Strinjam se s pogoji poslovanja

  ZATO izberite oblogo kamina iz našega kamna (tukaj je 5 vzrokov)!

  1. Ognjevaren material.
  2. Izjemen dizajn.
  3. Plošče velikih dimenzij.
  4. Izbira različnih materialov.
  5. Veliko barv in vzorcev.

  Kaj je prva stvar, ki jo zagledate, ko vstopite v sobo?

  Sedežna garnitura ali – menda ja ne – televizor? Naj bo prva stvar, ki vam pade v oči, ko vstopite v dnevno sobo, čudovito oblikovan kamin. Kamini so vse do 20. stoletja služili ogrevanju vsake sobe posebej, z razvojem centralnih ogrevalnih naprav pa so izgubili primat ogrevanja. Vseeno je ogenj v domačem ognjišču globoko zapisan v naš DNK, zato se tudi danes pogosto odločimo, da polepšamo sobo in pogrejemo srce s čudovitim kaminom.

  Obloga kamina je skupno ime za vse dele, ki obdajajo kamin. Pokriva dimnik, zraven pa spada tudi morebitna polica nad kaminom. Tradicionalno so kamine oblagali z naravnim kamnom in kamen je tisti material, ki ga kar instinktivno povezujemo s toploto kamina.

  Za obloge kaminov je primeren tehnični ali naravni kamen in s primerno izbrano oblogo bo vaš kamin zaživel tudi, ko v njem sploh ne bo gorel ogenj.

  Boste izbrali eno ali drugo – naravni ali umetni kamen?

  V vsakem primeru je odločitev prava!

  Pri odločitvi za naravni kamen za oblogo kamina izberemo granitom. Granit je kompakten material in se težje oblikuje, je pa tudi izjemno trpežen. Ker je nastal v vročih nedrjih Zemlje, je že sam po sebi izjemna izbira za oblogo kamina.

  Ko pogledate sodoben kamin, pa z nevajenim očesom nikakor ne bi opazili, da je lastnik morda izbral oblogo iz tehničnega kamna. Tehnični kamni, ki jih montira DR KONEKT, so tehnološko izjemno napredni, oblikovno navdušujoči in kot taki nadvse primerni tudi za zahtevne funkcije, kot so polepšanje in zaščita kaminov. Izbirajte med oblogami kaminov iz tehničnih materialov Atlas Plan, Laminam, Silestone in Dekton. Vsi materiali so izdelani iz naravnih mineralnih surovin, kar prispeva k njihovi vzdržljivosti in lepoti.