Oglejte si našo široko ponudbo izdelkov

Velika zaloga, velika izbira

Velika zaloga, velika izbira Poglej ponudbo

Zakaj izbrati nas

DR Konekt za vas! Pri nas je vsaka stranka deležna enake pozornosti, naj gre za veliko gradbeno podjetje ali pa stranko z željo po enem samem izdelku, vedno se vam 100% posvetimo. Naši strokovnjaki vam na podlagi dolgoletnih izkušenj znajo svetovati in vam ponuditi najboljše za vas. Naredimo natančne izmere na vašem objektu in vam pripravimo najkonkurenčnejšo ponudbo v Sloveniji. Izvedemo vrhunsko izdelavo v naši najsodobnejši delavnici ter poskrbimo za brezhibno vgradnjo pri vas po sistemu na ključ. Če mi opravljamo montažo, vam na izvedbo in material nudimo garancijo.

ZELO UGODNO!
VELIKA ZALOGA, VELIKA IZBIRA!
Izmera, izdelava in montaža naših izdelkov pri VAS DOMA po sistemu NA KLJUČ!

Velika zaloga, velika izbira

Velika ponudba, velika izbira izdelkov iz naravnega in tehničnega kamna. Dekorativni kamen, okenske police, granitne stopnice, kuhinjski pulti, kopalniški pulti, jedilne mize, klubske mizice, obloge kaminov, keramika itd.

Odzivnost in ponudba

Hitrost in odzivnost sta naši zavezi! Na vsako povpraševanje po telefonu ali e-mailu vam odgovorimo v najhitrejšem možnem času z že pripravljeno ponudbo. In še najpomembnejše: če sklenemo posel, se vedno držimo dogovorjenih rokov izvedbe. To vam obljubljamo!

Možnost dostave za vas

Izbirajte med izdelki iz naravnega in tehničnega kamna in če naročite našo vgradnjo, je dostava v radiu 50 km brezplačna. Ostala dostava se obračuna po dogovoru.

Od ponudbe do izvedbe

Kdo montira? Naši vrhunski monterji.  Montažo vam opravi naša visoko usposobljena in izredno natančna skupina monterjev na področju izdelkov iz naravnega in tehničnega kamna iz našega programa. Montiramo dekorativni kamen, okenske police, granitne stopnice, kuhinjske pulte, kopalniške pulte, jedilne mize, klubske mizice, obloge kaminov, keramiko itd.

POŠLJITE POVPRAŠEVANJE

    strinjam_se
    Strinjam se s pogoji poslovanja *
    Pišite nam 01 8 32 32 32