Oglejte si našo široko ponudbo izdelkov

Velika zaloga, velika izbira

Velika zaloga, velika izbira Poglej ponudbo

Pravno obvestilo

Podjetje DR KONEKT d.o.o. spoštuje vašo zasebnost in se zavezuje k njeni ohranitvi in zaščiti. DR KONEKT d.o.o. objavlja Pravno obvestilo z namenom informirati vas o načinih in možnostih zbiranja podatkov o vas in njihovi uporabi. Splošna struktura naše strani je takšna, da z običajno uporabo ne potrebuje dodatne identifikacije ali razkrivanja kakršnihkoli osebnih podatkov. Pravno obvestilo je berljivo in dostopno na naših spletnih straneh, povezava pa se nahaja v nogi vsake strani subjekta DR KONEKT d.o.o. .

Zasebnost in varstvo osebnih podatkov

Varovanje osebnih podatkov, pridobljenih preko spletnega mesta www.dr-konekt.si je za nas pomembno. Posvečamo mu veliko pozornosti v vseh svojih poslovnih odnosih. Spoštujemo zaupnost osebnih podatkov in ravnamo v skladu z določbami zakonodaje o varstvu podatkov.

Upravljavec

Upravljavec osebnih podatkov v pomenu, kot ga določata Splošna uredba EU o varstvu osebnih podatkov in veljavni zakon, ki ureja varstvo osebnih podatkov – GDPR je podjetje:

DR KONEKT d.o.o.
Pod Gabri 23, Poslovna cona
Žeje pri Komendi, 1218 Komenda

T:   +386 (0)1 832 32 32
F:   +386 (0)1 832 35 30
M:  info@dr-konekt.si

Zbiranje osebnih podatkov

Osebni podatek posameznika identificira z imenom, priimkom, telefonsko številko, naslovom elektronske pošte, navadnim naslovom. Podjetje DR KONEKT zbira osebne podatke v primeru  naročila na e-novice, povpraševanja preko spletnega mesta, naročila ogleda preko spletnega mesta.

Osebni podatki, ki so pridobljeni preko spletne strani www.dr-konekt.si za namen izvedbe nakupa, se uporabljajo izključno za potrebe izvedbe in dostave naročila, razen če ni uporabnik spletne strani izrecno posebej privolil v kakšno drugačno obliko uporabe posredovanih podatkov.

Varovanje osebnih podatkov in namen uporabe

Osebne podatke, pridobljene preko spletnega mesta www.dr-konekt.si v celoti hranimo, varujemo in obdelujemo s strani podjetja DR KONEKT. Z vsemi pridobljenimi osebnimi podatki kot upravljavec spletnega mesta ravnamo v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in v skladu z evropsko zakonodajo.

Osebni podatki so zaščiteni pred izgubo, uničenjem, ponarejanjem, manipuliranjem in neavtoriziranim dostopom ali odkritjem s strani tretjih oseb. Osebnih podatkov podjetje DR KONEKT ne bo  uporabljalo v druge namene in jih brez izrecnega dovoljenja ne bodo posredovale tretjim osebam. Osebne podatke upravljavec uporablja zgolj za namene, za katere jih je posredoval uporabnik spletnega mesta.

Obrazec za povpraševanje

V obrazec za povpraševanje uporabnik vpiše  svoj e-naslov, ime in priimek, telefonsko številko, pošto  in poštno številko. Podjetje DR KONEKT osebne podatke potrebuje, da lahko odgovori na  vprašanja in povpraševanja. Upravljavec jamči in se obvezuje, da bo osebne podatke spoštoval in varoval kot zaupne, skladno z določili veljavne zakonodaje. Posredovanih podatkov upravljavec ne bo razkril tretjim ali nepooblaščenim osebam in jih bo uporabil zgolj v namen, s katerim so bili posredovani. Osebni podatki se hranijo za pripravo ponudbe in izvedbe naročila. Po izvedbi naročila podatke hranimo skladno s pravno podlago izpolnitve zakonskih obveznosti.

Pravica do obveščenosti, umika in izbrisa osebnih podatkov

Uporabnik ima od upravitelja pravico pisno zahtevati informacije o svojih osebnih podatkih, ki jih upravljavec hrani. Poleg tega ima uporabnik v zvezi z uporabo svojih osebnih podatkov tudi pravico do popravka, izbrisa, preprečevanja ali omejitve obdelave. Vse navedene zahteve uporabnik uveljavlja pri upravljavcu. Zahtevek za dostop, popravek, izbris, preprečitev ali omejitev obdelave naslovi na elektronski naslov info@dr-konekt.si. Uporabnik ima tudi pravico do vložitve ugovora in pritožbe pri organu za varstvo podatkov (Informacijski pooblaščenec).

Strani, ki jih pokriva pravno obvestilo

To Pravno obvestilo pokriva spletno mesto www.dr-konekt.si

Avtorske pravice / copyright

DR KONEKT d.o.o. (če ni drugače navedeno) ima v lasti pravice na intelektualno lastnino, ki jo najdete na straneh www.dr-konekt.si bodisi v HMTL datotekah, tekstovnem materialu, slikah, avdio/video posnetkih in ostali vsebini na strani.

DR KONEKT d.o.o. vam dovoljuje uporabo (prikaz na vašem računalniku, tiskanje, prenos datotek, predvajanja zvočnih in video posnetkov, itd…) objavljene vsebine le v nekomercialne ali izobraževalne namene, kjer pa morate ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah.

Pridržki

DR KONEKT d.o.o. ne prevzema nikakršne odgovornosti za točnost, celovitost ali primernost podatkov, objavljenih na straneh www.dr-konekt.si.

DR KONEKT d.o.o. ne prevzema nikakršne odgovornosti v povezavi z škodo nastalo z obiskom strani, za morebitne viruse, ki bi se prenesli k uporabnikom s te spletne strani.

DR KONEKT d.o.o. ni odgovoren za občasno nedelovanje spletne strani, morebitno netočnost informacij in tudi ne za morebitno škodo nastalo zaradi uporabe le-teh.

Pridružujemo si pravico, da uporabnike napotimo na druge strani svetovnega spleta in ne prevzemamo nikakršne odgovornosti za njihovo vsebino.

V nobenem primeru ni mogoče podjetja DR KONEKT d.o.o., smatrati za odgovorno za kakršnokoli neposredno, posredno, slučajno in nenamerno škodo, ki je nastala z uporabo informacij in podatkov najdenih na strani www.dr-konekt.si.

Prikazani materiali

Graniti/marmorji so materiali naravnega izvora, zato so možna večja odstopanja v barvi in teksturi, kar pa ne more biti vzrok za reklamacijo, saj je vsak kamen unikat. Razstavljeni vzorci so namenjeni samo za prikaz osnovnih barv in strukturnih značilnosti določenega materiala, zato lahko dobavljeno blago močneje oz. zelo močno barvno in strukturno odstopa od razstavljenih vzorcev, kar pa ne more biti vzrok za reklamacijo. Po končani montaži priporočamo uporabo protivodne in protioljne zaščite za naravni kamen. Za že montirane izdelke reklamacije ne priznavamo razen v primeru naše montaže. Vračilo ali zamenjava pri nas kupljenih izdelkov ni možna. Določeni naravni materiali lahko čez čas (po končani montaži) pričnejo z obarvanjem oz. z izcvetanjem železovega oksida rumeno-rjave barve, kar je normalen pojav pri naravnih kamnih in ga ni mogoče vnaprej predvideti, zato reklamacije niso možne. Obveščamo vas, da je dovoljena toleranca v mejah (debelina, širina, dolžina) odmik v naravnem (granit in tehnični marmor) po mednarodnih standardih Evropske unije +/-2 mm. Granitne ploščice dimenzije 61 x 30 x 5 x 1 cm imajo zaradi velike dimenzije možnost elastičnosti, to je upogiba površine v sredini ploščice za 1-2 mm, kar je značilnost vseh naravnih materialov. Zato priporočamo montažo ploščic brez zamika oz. z maksimalnim zamikom 15 cm (1/4) med ploščicami. Materiali lahko barvno in strukturno zelo močno (več kot 50%) odstopajo od vzorca ali fotografije.

Za granitne robnike in kocke imamo izdelano poročilo o skladnosti, izdano s strani Zavoda za gradbeništvo RS.

Prikazane barve prikazujejo približen odtenek resničnega naravnega tona.

Spremembe vsebine “pravnega obvestila”

Občasno bomo spremenili vsebino strani »Pravno obvestilo«, zato vam priporočamo, da si to sekcijo večkrat ogledate in se seznanite z aktualno vsebino in s tem preprečite morebitne težave, nastale z uporabo našega spletnega mesta in vsebine na njej.

POŠLJITE POVPRAŠEVANJE

    strinjam_se
    Strinjam se s pogoji poslovanja *